Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice

Pomoć, podrška i inspiracija: Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice

06.11.2023.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd

Topličin venac 11, 4. sprat

Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice će vam pružiti priliku da saznate informacije i dobijete podršku u razvoju i rastu vašeg preduzetničkog poduhvata. Na ovom događaju upoznaćete se sa finansijskim i nefinansijskim programima podrške i stručnim savetima. 

 

Ovaj dan je besplatan za sve zainteresovane žene preduzetnice. Ne postoje ograničenja u pogledu nivoa iskustva ili vrste preduzetničkog poduhvata. Sve su dobrodošle. 

 

Sve potencijalne i postojeće preduzetnice mogu zakazati svoj termin na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na kontakt telefon 063 527 736.

 

Neka ovaj dan bude početak vašeg preduzetničkog putovanja ili prilika da unapredite svoj postojeći posao. Pridružite se danu otvorenih vrata za žene preduzetnice i steknite podršku i inspiraciju za uspeh! Vidimo se 06.11.2023. godine, u prostorijama RAREI Beograd doo, Topličin venac 11, 4. sprat.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…