Ukoliko želite da se konsultujete sa savetnikom za žensko preduzetništvo možete zakazati sastanak na 011 2186 730.

Čestitka

Srećni novogodišnji i božićni praznici, želi vam RAREI tim.

U organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, obeležena je Evropska nedelja preduzetništva, 28.11.2022. godine u Ustanovi kulture Parobrod.

Prilog televizije Studio B.

Direktor Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, Snežana Radinović, najavljuje Evropsku nedelju preduzetništva, koja je obeležena 28.11.2022. godine, u Beogradu za RTS 1. 

 Predstavnici Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA) gospodin Shinichiro Kato, stalni JICA koordinator i Sonja Skarep, JICA saradnik na projektu, zajedno sa Anom Žegarac iz Razvojne agncije Srbije (RAS) posetili su danas Regionalnu agenciju za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd).

 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd doo (RAREI Beograd) realizovala je 20.06.2022. godine u prostorijama Gradske opštine Savski venac promociju Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2022. godini. 

Povodom obeležavanja 20 godina rada Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, koja je održana u Svečanoj sali, Skupštine Grada Beograda, prisutnima su se obratili ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović, zamenik gradonačelnika Grada Beograda Goran Vesić, direktor RAREI Beograd Snežana Radinović, direktor Hitne pomoći Goran Čolaković i direktor AMC Branislav Bajić. 

Vrtić "Mrvica" je jedan od objekata koji su obuhvaćeni projektom Termalne rehabilitacije javnih zgrada u gradu Beogradu, koji će se finansirati iz sredstava IPA 2020. U fokusu je povećanje energetske efikasnosti javnih objekata. Ovim projektom obuhvaćena su četiri vrtića i jedna osnovna škola. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…