INNOSCHOOL PILOT PROGRAM – REZULTATI

 

Pilotiranje InnoSchool inovativnog programa učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS-a) je sprovedeno, a projekat ulazi u završnu fazu realizacije. Pogledajte podatke o ostvarenom obrazovnom učinku i uticaju ILS-a na škole, nastavnike i učenike koji su ga po prvi put primenili u nastavi.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je 25. februara 2022. godine promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

InnoSchool projekat i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd u petak 25. februara, sa početkom od 14.00 časova organizuju promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

Međunarodni projekat InnoSchool bavi se potrebom uvođenja sistemskih promena u srednjoškolsko obrazovanje koje su neophodne za jačanje preduzetničke kulture i povećano angažovanje mladih u oblasti socijalnih inovacija i preduzetništva.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je drugu institucionalnu radionicu InnoSchool projekta 7. februara 2022. godine u formi onlajn događaja.

četvrtak, 27 januar 2022 13:21

Završna konferencija INNOSCHOOL projekta

Centralna transdunavska regionalna inovaciona agencija (CTRIA), InnoSchool projektni partner iz Mađarske, 10. februara 2022. godine sa početkom u 12:30 časova organizuje onlajn završnu InnoSchool konferenciju.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je 1. jula 2021. godine promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

 InnoSchool projekat i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd u četvrtak 1. jula, sa početkom od 11:00 časova organizuju promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

16. juna 2021. godine u organizaciji Centra za resurse i pomoć u obrazovanju okruga Bihor i Evropskog centra za društveno-profesionalnu integraciju ACTA, InnoSchool projektnih partnera iz Rumunije, održana je onlajn InnoSchool Transnacionalna konferencija.

Projekat InnoSchool bavi se potrebom uvođenja sistemskih promena u srednjoškolsko obrazovanje koje su neophodne za jačanje preduzetničke kulture i povećano angažovanje mladih u oblasti socijalnih inovacija i preduzetništva. Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije (RAREI) Beograd u svojstvu partnera sprovodi projekat InnoSchool u Srbiji u okviru Intereg Dunavskog transnacionalnog programa.

Strana 1 od 4

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…