Pozivamo sve dame koje sanjaju o pokretanju sopstvenog biznisa ili već vode svoje preduzetničke poduhvate da nam se pridruže 4. marta na događaju posvećenom podršci ženskom preduzetništvu. 

Prvi online FAO/EBRD događaj u ovoj godini, organizovan u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS), okupiće analitičare, predstavnike akademskih i organizacija za podršku poslovanju, kao i predstavnike sektorske asocijacije i velikih kompanija u oblasti izvoza i plasmana voća i povrća na strana tržišta

POZIV NA PREZENTACIJU

PROGRAMA PODRŠKE PRIVREDNIM DRUŠTVIMA ZA ULAZAK U LANCE DOBAVLJAČA MULTINACIONALNIH KOMPANIJA

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd doo najavljuje besplatne online obuke koje će se održati putem Zoom platforme. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizuje i decembarski dan otvorenih vrata za žene preduzetnice. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd doo najavljuje besplatne online obuke koje će se održati putem popularne Zoom platforme. 

Pomoć, podrška i inspiracija: Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice

06.11.2023.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd

Topličin venac 11, 4. sprat

Razvojna agencija Srbije i Razvojna agencija Republike Srpske, uz podršku Naučno-tehnološkog parka Niš i Privredne komore Srbije,  pozivaju vas na 8. Međunarodni forum o saradnji koji će se održati  2. i 3. novembra 2023. godine u Naučno-tehnološkom parku Niš.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatnu online obuku za Početnike u poslovanju. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…