Priznanje „MENTOR AWARD“ najuspešnijim mentorima Srbije ove godine dodeljeno je u 2 kategorije, za start up i zrela preduzeća.

OBAVEŠTENJE

Fond za razvoj Republike Srbije  obaveštava sve zainteresovane da se dana 30. juna 2023. godine obustavlja prijem zahteva za dodelu kreditnih sredstava u okviru Investicionog programa „Oporavak i razvoj", koji zajednički realizuju Ministarstvo privrede i Fond za razvoj Republike Srbije.

Deveta po redu konferenciji “SEE Automotive – Connect&Supply” će se održati od 30. do 31. maja, 2023. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu

Od 17. maja 2023. godine, podnošenje prijave za registraciju osnivanja privrednog društva u Agenciji za privredne registre (APR) moguće je izvršiti isključivo u elektronskoj formi, putem posebne korisničke aplikacije (“eRegistracija”).

Poslovni susreti, u okviru konferencije “SEE Automotive – Connect&Supply 2023”, održaće se 31. maja 2023. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu

INTERA Tehnološki park Mostar u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i partnerima iz Evropske mreže preduzetništva, organizuje međunarodne B2B susrete koji se održavaju tokom Međunarodnog sajma privrede u Mostaru 2. i 3. maja.

Svetska banka u saradnji sa Ministarstvom privrede i projektom „EU za tebe“ objavila je Vodič za IT industriju, prvi u nizu vodiča „Kako da započneš i vodiš svoj posao?“ namenjen preduzetnicima koji planiraju ili već posluju u sektoru informaciono komunikacionih tehnologija (IKT).

Ministarstvo privrede obaveštava građane Republike Srbije da se prijava za osnivanje privrednog društva, koja se upućuje Agenciji za privredne registre (APR), od 18. maja podnosi isključivo u elektronskom obliku.

RAREI Beograd doo organizuje dane otvorenih vrata za žene preduzetnice 27.03.2023. i 03.04.2023, od 10 do 15 časova. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…