Развојна агенција Србије (РАС) обавештава све потенцијалне предузетнике који су у току 2017. конкурисали за „Програм подршке почетницима за започињање посла – Старт ап“, да ће коначне одлуке о додели бесповратних средстава бити донете најкасније до краја маја, 2018. године.

Фондација за младе таленте града Београда и Савет за запошљавање града Београда расписaли су 15. јануара 2018. године Конкурс за најбољу бизнис идеју у 2018. години.

Домаћим стартапима и ове године, трећи пут за редом, нуди се прилика да представе своје идеје у области одрживих иновација на локалном такмичењу Slush и квалификују се за учешће у десетодневном програму Slush Global Impact Accelerator (GIA) и на дводневној конференцији Slush који се одржавају у новембру и децембру у Хелсинкију (Финска).

У организацији Регионалне агенција за развој и европске интеграције Београд одржана је промоција COSME програма којим ће се обезбедити финансијска подршка микро, малим и средњим предузећима и предузетницима у Србији у износу од 60 милиона евра.

Европски инвестициони фонд (ЕИФ) и Banca Intesa АД Београд потписали су први уговор у Србији у оквиру COSME програма Европске комисије за мала и средња предузећа.

VIII Сајам предузетништва биће одржан у среду, 8. јуна 2016. године  у Дому омладине у Београду, сала Американа, у периоду од 12 до 16 часова.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд д.о.о., у сарадњи са Секретаријатом за привреду града Београда, организује сет обука које имају за циљ развој професионалних компетенција потенцијалних и простојећих микро, малих и средњих предузећа и предузетника.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд и Привредна комора Београда, у сарадњи са Предузетничким центром Обреновац, организовали су 24.03.2016. године промоцију програма Година предузетништва 2016.

Регионална привредна комора Панчево и Привредна комора Србије/Европска мрежа предузетништва Србије заједно са Министарством привреде, организују 17. марта 2016. године Инфо дан – Програм за конкурентност малих и средњих предузећа COSME и Програм за финансирање истраживања и иновација Хоризонт 2020 који ће бити одржан у Регионалној привредној комори Панчево, Змај Јовина 1а, у сали на I спрату, са почетком у 11 часова.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…