Digital Marketing Capacity Building – Empowering Persons with Physical Disabilities for Remote Work (DI-MARC)

Министарство за европске интеграције организовало је конференцију „Циркуларна економија, запошљавање и дигитализација у светлу Конференције о будућности Европе“, у среду, 23. марта 2022. године, с почетком у 10 часова.

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић и Матео Kоланђели, директор Европске банке за обнову и развој (ЕБРД) за регион Западног Балкана и директор Канцеларије ЕБРД-а у Србији, данас су потписали Уговор о кредиту у вези са обезбеђивањем дугорочног финансирања за увођење мера енергетске ефикасности у четири јавне зграде у Београду.

Пројекат „Термална рехабилитација јавних зграда – унапређење енергетске ефикасности у граду Београду” реализоваће се до краја 2019. године, што значи да ћемо ускоро реконструисати објекте Хитне помоћи, Градске библиотеке, Студентске поликлинике и Стационара, тако да ће бити енергетски ефикасни односно трошиће мање енергије, а уједно пружати бржу и квалитетнију услугу грађанима, рекао је градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић.

Градоначелник проф. др Зоран Радојичић, министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић, државни секретар Министарства рударства и енергетике Стевица Деђански и директорка Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд доо Снежана Радиновић потписали су данас Меморандум о сарадњи у реализацији пројекта енергетске санације четири јавна објекта у Београду. 

Поштовани,

Овим путем вас позивамо да присуствујете промоцији пројекта „дм инкубатор” која ће се одржати  24.октобра 2018. године у 15.00 у Свечаној сали Скупштине града Београда.

Пројекат „дм инкубатор” има за циљ развој домаће производње и конкурентности домаћих производа на тржишту Србије. 

Представници РАРЕИ пројектног тима су током 25-27. септембра 2018. године, заједно са представницом Министарства просвете, учествовали на састанку партнера и промотивној конференцији поводом отварања и почетка реализације пројекта, који су одржани у  Јаблонецу и Либерецу, Чешка Република.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд, у сарадњи са Градом Београдом и Развојном агенцијом Србије, организовала је конференцију поводом почетка реализације обука за први извоз. Обуке се реализују у оквиру пројекта АЗБУКА ЗА ИЗВОЗ, који спроводи Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд, уз финансијку подршку Развојне агенције Србије.

Општина Земун расписала је јавни позив у оквиру пројекта ”Сервис за развој омладинског предузетништва”.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…