Национална служба за запошљавање објавила је следеће Јавне позиве:

РАРЕИ Београд вас позива на бесплатну онлине обуку за почетнике у пословању 23-24.04.2024. године, у 10 часова, преко Зоом платформе. Сви заинтересовани могу се пријавити на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Приликом пријаве оставите име, презиме и контакт телефон. 

Са задовољством вас позивамо на нашу промоцију менторског Програма који је намењен сектору прерађивачке индустије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме, прехрамбена индустрија, дрвна и индустрија намештаја, индустрија гуме и пластике.

Јавни позив је отворен до 26. априла,  док је крајњи рок за завршетак пружања стандардизоване менторинг услуге 20. новембар 2024. године

Позивамо све даме које сањају о покретању сопственог бизниса или већ воде своје предузетничке подухвате да нам се придруже 4. марта на догађају посвећеном подршци женском предузетништву. 

„InterConnect“, један од најзначајнијих и највећих пословних догађаја у региону, након веома успешне прошлогодишње конференције, окупиће и ове године у Београду и Србији, 17. и 18. априла, представнике водећих европских компанија заинтересованих да успоставе добављачке ланце на Западном Балкану, мала и средња предузећа из региона, као и међународне експерте и топ менаџере са циљем да договоре нове послове и сарадњу.  

Развојна агенција Србије позива све заинтересоване да се пријаве и учествују на међународним пословним сусретима MEET4BUSINESS – MEGRA 2024, водећем словеначком b2b догађају за грађевинаре, инжењере, архитекте и стручњаке из области енергетике.

Европска мреже предузетништва (EEN) и ове године организује пословне сусрете “Technology & Business Cooperation Days 2024” који ће се одржати од 22. до 25. априла, у оквиру сајма Hannover Messe

РАЗВОЈНА АГЕНЦИЈА СРБИЈЕ се спровођењем овог програма определила да подржи унапређење извозних потенцијала домаћих привредних друштава, унапређење њихове конкурентности и постојећих производних капацитета у циљу повећања прихода од извоза одабраних производних делатности, уравнотежење платног биланса и унапређење угледа Републике Србије у међународној пословној заједници, као и повећање пласмана домаћих производа на страним тржиштима.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…