Први online FAO/EBRD догађај у овој години, организован у сарадњи са Развојном агенцијом Србије (РАС), окупиће аналитичаре, представнике академских и организација за подршку пословању, као и представнике секторске асоцијације и великих компанија у области извоза и пласмана воћа и поврћа на страна тржишта

ПОЗИВ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ

ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА ЗА УЛАЗАК У ЛАНЦЕ ДОБАВЉАЧА МУЛТИНАЦИОНАЛНИХ КОМПАНИЈА

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд доо најављује бесплатне онлине обуке које ће се одржати путем популарне Зоом платформе. 

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд организује и децембарски дан отворених врата за жене предузетнице. 

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд доо најављује бесплатне онлине обуке које ће се одржати путем популарне Зоом платформе. 

Помоћ, подршка и инспирација: Дан отворених врата за жене предузетнице
06.11.2023.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд
Топличин венац 11, 4. спрат

Развојна агенција Србије и Развојна агенција Републике Српске, уз подршку Научно-технолошког парка Ниш и Привредне коморе Србије,  позивају вас на 8. Међународни форум о сарадњи који ће се одржати  2. и 3. новембра 2023. године у Научно-технолошком парку Ниш.

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд д.о.о., у склопу Стандардног сета услуга за ММСПП организује бесплатну онлине обуку за Почетнике у пословању. 

Још један "Дан отворених врата за жене предузетнице" који ће се одржати у просторијама Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, Топличин венац 11, 4. спрат, 02.10.2023. године, од 10 до 14 часова. 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…