Обавештавамо вас да ће се онлине обука "Иновације у пословању" одржати 28.06.2024. године, од 10 часова, преко Зоом платформе. 

Са задовољством вас обавештавамо да ће се онлине обука "Почетници у пословању" одржати 9-10.05.2024. године преко Зоом платформе, са почетком у 10 часова. Ова обука пружа одличну прилику за све оне који желе да стекну основна знања и вештине у пословању, без обзира на њихово претходно искуство.

РАРЕИ Београд вас позива на бесплатну онлине обуку за почетнике у пословању 23-24.04.2024. године, у 10 часова, преко Зоом платформе. Сви заинтересовани могу се пријавити на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Приликом пријаве оставите име, презиме и контакт телефон. 

Са задовољством вас позивамо на нашу промоцију менторског Програма који је намењен сектору прерађивачке индустије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме, прехрамбена индустрија, дрвна и индустрија намештаја, индустрија гуме и пластике.

Позивамо све даме које сањају о покретању сопственог бизниса или већ воде своје предузетничке подухвате да нам се придруже 4. марта на догађају посвећеном подршци женском предузетништву. 

Први online FAO/EBRD догађај у овој години, организован у сарадњи са Развојном агенцијом Србије (РАС), окупиће аналитичаре, представнике академских и организација за подршку пословању, као и представнике секторске асоцијације и великих компанија у области извоза и пласмана воћа и поврћа на страна тржишта

ПОЗИВ НА ПРЕЗЕНТАЦИЈУ

ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ПРИВРЕДНИМ ДРУШТВИМА ЗА УЛАЗАК У ЛАНЦЕ ДОБАВЉАЧА МУЛТИНАЦИОНАЛНИХ КОМПАНИЈА

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд доо најављује бесплатне онлине обуке које ће се одржати путем популарне Зоом платформе. 

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд организује и децембарски дан отворених врата за жене предузетнице. 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…