8. MEĐUNARODNI FORUM O SARADNjI

Razvojna agencija Srbije i Razvojna agencija Republike Srpske, uz podršku Naučno-tehnološkog parka Niš i Privredne komore Srbije,  pozivaju vas na 8. Međunarodni forum o saradnji koji će se održati  2. i 3. novembra 2023. godine u Naučno-tehnološkom parku Niš.

Forum će na jednom mestu okupiti privrednike iz zemalja regiona, predstavnike državnih institucija, privrednih komora, razvojnih agencija, naučno-tehnoloških parkova, kao i drugih organizacija koje pružaju podršku privredi i lokalnom razvoju. Cilj ovog događaja je razmena informacija i iskustva, promovisanje programa podrške za preduzetništvo, kao i uspostavljanje novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.

U okviru Foruma biće održani paneli na temu mentoringa i njegove uloge u unapređenju performansi MSP, održivog rasta MSP, zatim deo na kom će se govoriti o tehnološkim inovacijama kao glavnom pokretaču održivog razvoja, sa ciljem pronalaženja odgovora na pitanje „gde se Jugoistočna Evropa nalazi“ na tom putu.

Kao deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva drugog dana Foruma, 3. novembra,  predviđeni su međunarodni poslovni susreti za kompanije i klastere sa ciljem umrežavanja i sticanja novih poslovnih partnera.

Učešće na Forumu je besplatno za sve učesnike. Prijavu za učešće na Forumu i međunarodnim poslovnim susretima možete izvršiti do 31. oktobra 2023. godine putem linka:

https://8th-international-cooperation-forum-serbia.b2match.io/

Prošle godine, Forum o međunarodnoj saradnji održan u Trebinju 3. i 4. novembra, okupio je više od 250 predstavnika privrednih subjekata, klastera, lokalnih i regionalnih razvojnih agencija, lokalnih zajednica, privrednih komora i drugih institucija koje se bave razvojem iz Republike Srpske, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Francuske, Finske, Španije, SAD, Belorusije, Mađarske i drugih zemalja.

U okviru foruma, pod okriljem Evropske mreže preduzetništva, održano je više od 600 b2b poslovnih susreta, kao i veći broj pratećih događaja.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

U nadi da ćete prihvatiti naš poziv, srdačno vas pozdravljamo.

 

Pozivno pismo

Agenda - 8. Međunarodni forum o saradnji

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…