Besplatna online obuka u oktobru 2023. godine

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatnu online obuku za Početnike u poslovanju. 

 

 Obuka će se realizovati 12-13.10.2023. godine, od 10 časova, preko Zoom platforme. 

Pružiće vam dragocene informacije i veštine za uspešan start u poslovnom svetu. 

 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i dobiti dalje instrukcije. Prilikom prijave potrebno je da ostavite ime, prezime i kontakt telefon. Broj mesta je ograničen. 

 

Ova obuka je prilagođena svima koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla ili su tek započeli svoju preduzetničku karijeru. Bez obzira na vašu trenutnu poziciju, ova obuka vam može pomoći da razvijete veštine potrebne za uspeh u poslovanju.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…