Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice

Još jedan "Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice" koji će se održati u prostorijama Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, Topličin venac 11, 4. sprat, 02.10.2023. godine, od 10 do 14 časova. 

Cilj ovog događaja je podržati i osnažiti žene koje već imaju svoje kompanije ili one koje tek razmišljaju o započinjanju svoje firme. Na ovom događaju želimo vam dati ključne informacije o poslovanju:

 

1. Započinjanje poslovanja - pružićemo vam korisne informacije o koracima koje bi trebalo preduzeti kako biste uspešno pokrenuli sopstveni posao. Bilo da razmišljate o preduzetništvu ili već imate ideju, ovaj deo će vam pomoći da razumete osnove. 

2. Finansijska podrška - razgovaraćemo o različitim opcijama finansijske podrške dostupnim ženama preduzetnicama, uključujući kredite i bespovratna sredstva. Razjasnićemo kako da pristupite sredstvima koja će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve. 

3. Nefinansijska podrška - mentoring, obuke, savetodavne usluge i umrežavanje igra ključnu ulogu u razvoju poslovanja. 

Bez obzira da li ste već u poslu ili tek razmišljate o njemu, pozivamo sve žene da nam se pridruže na ovom događaju kako bismo zajedno gradili uspešne preduzetničke priče i doprineli razvoju preduzetništva među ženama. 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…