Besplatne online obuke u novembru 2023. godine

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd doo najavljuje besplatne online obuke koje će se održati putem popularne Zoom platforme. 

Raspored obuka:

 

15-16.11.2023. godine - Početnici u poslovanju

Fokus ove obuke biće na dostupnim izvorima finansiranja, osnovama poslovanja uključujući razvoj poslovne ideje, pravna regulativa, planiranje poslovanja, kao i izrada poslovnog plana. 

 

23.11.2023. godine - Marketing i prodaja

Na ovoj obuci moćićete da čujete osnove digitalnog marketinga, dok će akcenat biti na društvenim mrežama.

 

29.11.2023. godine - Inovacije u poslovanju

Treća online obuka će vam pružiti informacije o značaju inovacija u poslovanju, razlike između inovativnosti i kreativnosti, kao i kako se nositi sa promenama u savremenom poslovnom okruženju. 

 

Na svim obukama dobićete besplatne alate koji vam mogu biti od koristi u svakoj od ovih faza poslovanja. Sve obuke počinju u 10 časova.

Obuke su namenjene apsolutnim početnicima bez obzira na njihovo prethodno iskustvo u poslovanju. Cilj obuka je da pruži osnovna znanja i veštine potrebne za pokretanje sopstvenog biznisa ili unapređenje postojećeg. 

 

Ove obuke su potpuno besplatne i dostupne svima. RAREI Beograd želi da pruži podršku pojedincima koji teže uspehu u poslovnom svetu. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i dobiti dalje instrukcije.

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…