Održan onlajn info događaj za srednje škole „UPOZNAJTE INNOSCHOOL“

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je 1. jula 2021. godine promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

Tokom događaja su svim zainteresovanim srednjim školama predstavljeni InnoSchool Program učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS) i rezultati pilotiranja Programa. Predstavljeni su osnovni elementi ILS-a, prednosti upotrebe edukativne InnoSchool igrice kao jednog od glavnih elemenata ILS programa učenja i, uopšte, prednosti digitalnih alata u nastavi, kao i pozitivni utisci i preporuke škola koje su učestvovale u pilotiranju programa.

 

 

InnoSchool Program učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS) ostvaruje pozitivan uticaj kako na škole, tako i na učenike, u pogledu proširivanja znanja i učenja o preduzetništvu i socijalnom preduzetništvu, a razvoj i primena digitalizovanih nastavnih procesa idu u korak sa prioritetima sistema savremenog obrazovanja.

 

Za više informacija o primeni ovog inovativnog Programa u nastavi kontaktirajte RAREI Beograd InnoSchool tim.

 

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…