RAREI Beograd doo organizuje dane otvorenih vrata za žene preduzetnice 27.03.2023. i 03.04.2023, od 10 do 15 časova. 

U okviru RAS - JICA Projekta „Osnaživanje i dalje uspostavljanje usluge mentoringa za mala i srednja preduzeća u zemljama Zapadnog Balkana“, održan je Sastanak svih mentora „All Mentors Meeting“.

Evropska nedelja preduzetništva obeležena je u Ustanovi kulture Parobrod, 28.11.2022. godine, uz panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd.

Evropska nedelja preduzetništva biće obeležena 28. novembra u Ustanovi kulture Parobrod, Kapetan Mišina 6a u Beogradu uz brojne radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzetnika, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd doo organizuje događaj u okviru Evropske nedelje preduzetništva, 28.11.2022. godine, u 11 časova, u Ustanovi kulture Parobrod, Kapetan Mišina 6a. 

Evropska mreža preduzetništva (EEN) i EU klasteri pokrenuli su platformu za otportnost lanaca snadbevanja – The Supply Chain Resilience Platform, koja ima za cilj da odgovori na poremećaje nastale u lancima dobavljača i uspostavi međunarodne konekcije među dobavljačima i kupcima roba i usluga.

B2B događaji

Razvojna agencija Srbije je partner u organizaciji nekoliko B2B događaja u okviru Evropske mreže preduzetništva, koji su planirani u narednom periodu.

RAS i Evropska mreža preduzetništva pozivaju vas da učestvujete u besplatnim poslovnim susretima za tekstilnu, modnu industriju, dizajn i kreativne industrije u Torinu od 7. do 10. jula 2022. godine.

Ministarstvo privrede pokrenulo je Portal preduzetništva 2018. godine, koji je unapređen i obogaćen integrisanjem dva podsajta razvijana u saradnji sa privredom i međunarodnim partnerima – Mali biznis informator i Startap portal.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…