Od 21. do 23. novembra 2022. godine održan je završni partnerski sastanak međunarodnog projekta ISTER u Ljubljani. Predstavnica ISTER projekta ispred Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) učestvovala je na ovom događaju.

Peti bilten ISTER projekta je objavljen! Kroz ovo izdanje saznajte više o nedavnim aktivnostima na projektu ISTER, prelistajte dve publikacije nastale kao rezultat rada ISTER projektnih partnera i upoznajte se sa nekima od njih!

U periodu od 13. do 15. septembra 2022. godine održan je partnerski sastanak projekta ISTER u mestu Veszprem, u Mađarskoj. Predstavnica Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije (RAREI) Beograd učestvovala je na ovom događaju.

U periodu od 4. do 6. jula 2022. godine održana je transnacionalna radionica i partnerski sastanak projekta ISTER u mestu Carnuntum, u Austriji.

Tokom onlajn radionice međunarodnog projekta Living Danube Limes, organizovane 22. juna 2022. godine od strane Arheološkog instituta Beograd, predstavljeni su ciljevi i ključne aktivnosti ISTER projekta.

Prelistajte VIA ISTER Katalog rimskih puteva i naselja duž Dunava! Upoznajte se sa rimskim kulturnim nasleđem Dunavskog regiona koje i danas svedoči o veličini i snazi Rimskog carstva!

U organizaciji projekta ISTER i Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, 26. maja 2022. godine u UK Parobrod održana je radionica „Rimsko kulturno nasleđe kao sredstvo za razmenu i saradnju“, poslednja od tri radionice koje su realizovane u okviru ovog projekta.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se priključite radionici Rimsko kulturno nasleđe kao sredstvo za razmenu i saradnju koju projekat ISTER i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizuju u četvrtak 26. maja 2022. godine od 10 časova u UK Parobrod, Beograd.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…