Onlajn događaj za srednje škole „UPOZNAJTE INNOSCHOOL“

 InnoSchool projekat i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd u četvrtak 1. jula, sa početkom od 11:00 časova organizuju promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

Tokom događaja biće predstavljen InnoSchool Program učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS), kao i prvi rezultati i utisci nedavno završenog pilotiranja ovog Programa u deset beogradskih srednjih škola, čija je primena u nastavi podrazumevala igranje edukativne igrice i učenje na zabavan način. Govoriće se i o predstojećim koracima ka primeni ovog obrazovnog alata u srednjim školama u školskoj 2021/2022. i narednim godinama.

 

Pozivamo sve srednje škole, direktore i nastavnike da se prijave za Zoom događaj ili ga isprate uživo na RAREI Beograd YouTube kanalu.

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…