Subvencija za samozapošljavanje (u daljem tekstu: subvencija) namenjena je nezaposlenima koji se vode na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje (u daljem tekstu: Nacionalna služba) i imaju završenu obuku za razvoj preduzetništva. 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd d.o.o., u sklopu Standardnog seta usluga za MMSPP organizuje besplatne obuke koje imaju za cilj razvoj profesionalnih kompetencija potencijalnih i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika.

Deveta po redu konferenciji “SEE Automotive – Connect&Supply” će se održati od 30. do 31. maja, 2023. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd organizuje dane otvorenih vrata za žene preduzetnice, svakog prvog ponedeljka u mesecu.

Od 17. maja 2023. godine, podnošenje prijave za registraciju osnivanja privrednog društva u Agenciji za privredne registre (APR) moguće je izvršiti isključivo u elektronskoj formi, putem posebne korisničke aplikacije (“eRegistracija”).

RAREI Beograd doo organizuje besplatnu online obuku 17-18.05.2023. godine, početnici u poslovanju, u 10 časova, preko Zoom platforme.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pravo je mesto za promociju četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0. 

17. maj 2023, 11:00 časova, PKS-PK Beograd, Kneza Miloša 12

U okviru aktivnosti za unapređenje poslovanja privrednih subjekata, PKS-Privredna komora Beograda, u saradnji sa Narodnom bankom Srbije, Komisijom za Hartije od vrednosti i Inicijativom digitalna imovina, organizuje okrugli sto - panel diskusiju "Tržište digitalne imovine u Srbiji – mogućnosti i predlozi za unapređenje".

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…