InnoSchool – održan treći projektni partnerski sastanak u Beogradu

RAREI i InnoSchool projektni tim su 19. i 20. februara 2020. godine bili domaćini trećeg projektnog transnacionalnog partnerskog sastanka.

Glavne teme kojima se međunarodni projektni tim bavio obuhvatile su dalji razvoj i usavršavanje inovativnog sistema učenja (ILS-a) kroz nekoliko internih radionica, kao i izradu okvira metodologije za obuku nastavnika za realizaciju pilot-faze (testiranja) ILS-a u srednjim školama. Sprovedene su konsultacije po pitanju projektnih komunikacionih aktivnosti i održan je sastanak Upravnog odbora projekta. Partneri su utvrdili okvirni hodogram za implementaciju ključnih aktivnosti u narednom periodu.

 

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd u svojstvu partnera sprovodi projekat u okviru Intereg Dunavskog transnacionalnog programa pod nazivom „Strengthening social innovation and entrepreneurial spirit of secondary schools’ students by using highly innovative Learning System“ – InnoSchool, u periodu od 1. septembra 2018. do 31. avgusta 2021. godine.

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama za više informacija o tekućim projektnim dešavanjima:

Facebook     l     Twitter     l     YouTube

 

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…