Šesti projektni bilten: Sumiramo rezultate InnoSchool projekta!

INNOSCHOOL PILOT PROGRAM – REZULTATI

 

Pilotiranje InnoSchool inovativnog programa učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS-a) je sprovedeno, a projekat ulazi u završnu fazu realizacije. Pogledajte podatke o ostvarenom obrazovnom učinku i uticaju ILS-a na škole, nastavnike i učenike koji su ga po prvi put primenili u nastavi.

 InnoSchool pilot rezultati - infografika

 

INNOSCHOOL BROŠURA

 

Želite da saznate više o realizaciji InnoSchool projekta u 9 evropskih država i 84 srednje škole? Pročitajte InnoSchool brošuru koja nudi više podataka ali i zanimljivih informacija.

 

InnoSchool brošuru  prelistajte ovde.

 

 

INFO DOGAĐAJ „UPOZNAJTE INNOSCHOOL“

 

RAREI Beograd je 25. februara 2022. godine održao promotivni onlajn događaj „Upoznajte InnoSchool“.

Tokom događaja predstavljen je InnoSchool program učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS) i njegov glavni element - ozbiljna igrica, čija primena u nastavi podrazumeva učenje na zabavan način. Prezentovani su rezultati i pozitivni utisci i preporuke srednjih škola koje su učestvovale u pilotiranju ovog programa.

Predstavljeni su i predstojeći koraci ka primeni ovog besplatnog obrazovnog digitalnog  alata u srednjim školama tokom narednih školskih godina.

Više informacija o događaju na ovom linku.

 

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…