"InnoSchool" predstavlja online inovativnu igricu za učenje o preduzetništvu

Tokom proteklih nekoliko meseci u okviru projekta InnoSchool vredno se radilo na usavršavanju online inovativne ozbiljne igrice za učenje o socijalnom preduzetništvu, koju će od sledeće školske godine pilotirati i testirati učenici i nastavnici iz najmanje 11 beogradskih srednjih škola.

Uz vođstvo partnera iz Češke i Rumunije u toku je pokretanje međunarodne i lokalne InnoSchool kampanje na društvenim mrežama kojom se promoviše pilot faza projekta.

U narednih nekoliko nedelja vodimo vas u InnoSchool svet i delimo sa vama različite segmente razvoja i sadržaja igrice!

Pogledajte prvi video na zvaničnom InnoSchool YouTube kanalu: https://youtu.be/cutcaPlOzdc

Ukoliko ste radoznali, volite da se igrate i učite, pozivamo vas da ostanete u toku sa najnovijim InnoSchool dešavanjima:

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

 

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…