Online obuka "Inovacije u poslovanju"

Obaveštavamo vas da će se online obuka "Inovacije u poslovanju" održati 28.06.2024. godine, od 10 časova, preko Zoom platforme. 

Ova obuka je idealna prilika za sve koji žele da unaprede svoje poslovne veštine. Obuka je interaktivnog karaktera, što znači da će polaznici imati priliku da postavljaju pitanja i učestvuju u diskusijama. 

 

Prijava je jednostavna. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prilikom prijave potrebno je da ostavite ime, prezime i kontakt telefon. Par dana pre obuke dobićete email sa tabelom koju je potrebno da popunite i vratite do naznačenog roka. Nakon toga, poslaćemo vam link za pristup obuci. 

 

Ne propustite ovu priliku da unapredite svoje znanje i veštine u oblasti inovacija. Prijavite se i rezervišite svoje mesto. 

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…