Online obuka "Početnici u poslovanju" u maju 2024. godine

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će se online obuka "Početnici u poslovanju" održati 9-10.05.2024. godine preko Zoom platforme, sa početkom u 10 časova. Ova obuka pruža odličnu priliku za sve one koji žele da steknu osnovna znanja i veštine u poslovanju, bez obzira na njihovo prethodno iskustvo.

Procedura prijave je veoma jednostavna. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Molimo vas da nam u emailu ostavite vaše ime, prezime i kontakt telefon.

Dva dana pre početka obuke, svi prijavljeni će dobiti email sa tabelom koju je potrebno popuniti do naznačenog datuma. Nakon toga, prosledićemo vam link za pristup obuci. 

Obuka će biti interaktivnog karaktera, pružajući vam priliku da postavljate pitanja predavačima i učestvujete u diskusijama. Naši predavači će vam pružiti korisne savete i informacije koje će vam pomoći da započnete svoj put u poslovni svet. 

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…