RAREI Beograd na 4. Međunarodnom forumu na Zlatiboru

4. Međunarodni privredni forum o saradnji održan je 15. i 16. novembra 2018. godine na Zlatiboru.

Tema ovogodišnjeg foruma bila je  podrška mikro, malim, i srednjim preduzećima i preduzetnicima (MMSPP)  kroz programe finansijske podrške. 

U cilju uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje, Snežana Radinović direktorka RAREI Beograd je razgovarala sa predstavnicima razvojnih agencija, lokalnih samouprava, kao i predstavnicima drugih organizacija iz Turske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Kroz više pojedinačnih panela, jedan od panela vodila je i Ljiljana Marković, koordinator za regionalni razvoj RAREI Beograd, predstavljene  su i razmatrane mogućnosti pristupa finansijskim fondovima za MMSPP regiona, mogućnosti unapređenja prekogranične saradnje i regionalnog razvoja, a sve uz iskustva zemalja članica EU i zemalja regiona.

U sklopu Foruma održan je i sastanak regionalnih razvojnih agencija sa Nenadom Popovićem, ministrom za inovacije i tehnološki razvoj, kao i sa predstavnicima Razvojne agencije Srbije.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…