MEETUP STARTUP

Evropska nedelja preduzetništva biće obeležena 9. i 10. decembra u Kombank dvorani u Beogradu uz brojne radionice, panele i predstavljanje najbolje prakse domaćih preduzeća, u organizaciji Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd. 

Ovogodišnja nedelja nosi naziv MEETUP STARTUP a cilj je da se predstave uspešne preduzetničke priče koje su koristile finansijske i nefinansijske mehanizme podrške sa nacionalnog i regionalnog nivoa. Na ovom događaju predstaviće se početnici u poslovanju koji posluju u oblastima prerađivačke, tekstilne i drvne industrije.

Dvodnevno dešavanje otvoriće Snežana Radinović, direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i Katarina Obradović - Jovanović, pomoćnica ministra Ministarstva privrede.

U holu Kombank Dvorane start-up preduzeća predstaviće svoje proizvode i usluge, a u konferencijskoj sali biće održani paneli sa predstavnicima institucija čiji je cilj da se predstave svi oblici podrške značajni  za razvoj novih preduzeća, a posebno sa akcentom na start-up zajednici u Beogradu. Teme panela i radionica biće, između ostalog, kako unaprediti svoje poslovanje, zašto vredi ulagati u inovacije, mladi ljudi i preduzetništvo, zašto je start-up važan za razvoj ekonomije.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…