PRODEXPO 2024

Međunarodni sajam prehrambene industrije "PRODEXPO" 2024 će se održati u Moskvi, od 05. do 09. februara 2024. godine, a prijave za zainteresovane kompanije otvorene su do petka 13. oktobra 2023. godine. 

Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem 31. Međunarodnom sajmu prehrambene industrije „PRODEXPO“2024.

PRODEXPO je najveća i najznačajnija specijalizovana izložba prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi, u okviru koje se organizuju susreti proizvođača/izvoznika i distributera i predstavnika vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam godišnje poseti oko 70 hiljada posetilaca iz oko 106 zemalja koji imaju priliku da se upoznaju sa proizvodnim programom više od dve hiljade izlagača iz 35 zemalja.

Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji se bave proizvodnjom prehrambenih proizvoda.

Na prethodno održanom, jubilarnom, 30. Međunarodnom sajmu prehrambene industrije Prodexpo, 17 preduzeća domaćeg prehrambenog sektora je nastupilo u okviru nacionalnog paviljona Srbije. Predstavljeni su programi smrznutog i sušenog voća, povrća i pečuraka, ajvara, džemova i voćnih namaza, prirodnih i sveže ceđenih sokova, do konditorskih, mlečnih i mesnih proizvoda, vina i alkoholnih pića. Ostvareno je oko 870 kontakata i razgovora, potpisano 16 predugovora, a dogovoreni su novi izvozni aranžmani vredni više od šest miliona evra.

Tekst Javnog poziva, kao i prateća dokumentacija dostupni su na stranici RAS.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…