Započeto pilotiranje InnoSchool inovativnog sistema učenja u srednjim školama

Pilotiranje InnoSchool inovativnog programa učenja (ILS-a) započeto je 1. oktobra 2020. godine. 

 11. beogradskih srednjih škola po prvi put primenjuje ovaj sistem u nastavi i testira njegov učinak na razvoj i obrazovanje učenika u oblasti preduzetništva, socijalnog preduzetništva i socijalnih inovacija.

 

ILS kombinuje tradicionalne nastavne metode predavanja u učionici sa onlajn igricom i na taj način pomaže u stvaranju sledeće generacije socijalnih preduzetnika i inovatora. Atraktivnost ovakvog vida učenja ogleda se u njegovom obrazovno-zabavnom i takmičarskom karakteru, gejmifikaciji obrazovnog sadržaja kroz onlajn igricu i integraciji objava postignutih rezultata tokom igranja igrice sa društvenim mrežama.

 

 

 

Pratite InnoSchool za najnovije vesti o pilotiranju ILS programa:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…