Promocija Javnog poziva standardizovane usluge mentoringa sektorima prerađivačke industrije

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na našu promociju mentorskog Programa koji je namenjen sektoru prerađivačke industije grupisane u četiri oblasti i to: industrija mašina i opreme, prehrambena industrija, drvna i industrija nameštaja, industrija gume i plastike.

Promocija će se održati u petak, 12.04.2024. godine, u 12 časova, u prostorijama RAREI Beograd doo, Topličin venac 11/4. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prilikom prijave potrebno je da ostavite ime, prezime i kontakt telefon. Nakon toga dobićete jasne instrukcije za učestvovanje. 

Tema ove promocije će biti posvećena potrebnoj dokumentaciji za prijavu. Naš tim će vam detaljno predstaviti korake procesa prijave, neophodnu dokumentaciju i kriterijume za izbor kandidata. Biće vam pružena prilika da postavite pitanja i dobijete odgovore direktno od našeg tima. 

 

Pridružite nam se kako bismo zajedno istražili sve mogućnosti koje mentorski program pruža i kako bismo zajedno gradili uspešne karijere i unapređivali procese poslovanja. 

Tekst Javnog poziva možete naći na ovom linku. Prijave za ovaj Javni poziv su otvorene do 26.04.2024. godine. 

Broj mesta za promociju je ograničen, zato ne čekajte i rezervišite svoje mesto. Radujemo se vašem prisustvu na promociji. 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…