Промоција Јавног позива стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије

Са задовољством вас позивамо на нашу промоцију менторског Програма који је намењен сектору прерађивачке индустије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме, прехрамбена индустрија, дрвна и индустрија намештаја, индустрија гуме и пластике.

Промоција ће се одржати у петак, 12.04.2024. године, у 12 часова, у просторијама РАРЕИ Београд доо, Топличин венац 11/4. Сви заинтересовани могу се пријавити на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Приликом пријаве потребно је да оставите име, презиме и контакт телефон. Након тога добићете јасне инструкције за учествовање. 

 

Тема ове промоције ће бити посвећена потребној документацији за пријаву. Наш тим ће вам детаљно представити кораке процеса пријаве, неопходну документацију и критеријуме за избор кандидата. Биће вам пружена прилика да поставите питања и добијете одговоре директно од нашег тима. 

 

Придружите нам се како бисмо заједно истражили све могућности које менторски програм пружа и како бисмо заједно градили успешне каријере и унапређивали процесе пословања.

Текст Јавног позива можете наћи на овом линку. Пријаве за овај Јавни позив су отворене до 26.04.2024. године.

Број места за промоцију је ограничен, зато не чекајте и резервишите своје место. Радујемо се вашем присуству на промоцији. 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…