Онлине обука "Почетници у пословању" у мају 2024. године

Са задовољством вас обавештавамо да ће се онлине обука "Почетници у пословању" одржати 9-10.05.2024. године преко Зоом платформе, са почетком у 10 часова. Ова обука пружа одличну прилику за све оне који желе да стекну основна знања и вештине у пословању, без обзира на њихово претходно искуство.

Процедура пријаве је веома једноставна. Сви заинтересовани могу се пријавити на емаилОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.. Молимо вас да нам у емаилу оставите ваше име, презиме и контакт телефон.

Два дана пре почетка обуке, сви пријављени ће добити емаил са табелом коју је потребно попунити до назначеног датума. Након тога, проследићемо вам линк за приступ обуци. 

Обука ће бити интерактивног карактера, пружајући вам прилику да постављате питања предавачима и учествујете у дискусијама. Наши предавачи ће вам пружити корисне савете и информације које ће вам помоћи да започнете свој пут у пословни свет. 

 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…