Poslovni susreti u okviru sajma građevinarstva MEGRA 2024

Razvojna agencija Srbije poziva sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na međunarodnim poslovnim susretima MEET4BUSINESS – MEGRA 2024, vodećem slovenačkom b2b događaju za građevinare, inženjere, arhitekte i stručnjake iz oblasti energetike.

Poslovni susreti u okviru 33. Sajma građevinarstva u Gornjoj Radgoni, Slovenija, zakazani su za 18. april 2024. godine, uživo na sajmu u Gornjoj Radgoni i 19. april 2024. godine, online.

Organizator događaja je Regionalna razvojna agencija Podravje – Maribor i Pomurski sajam, a uz pordšku Evropske mreže preduzetništva.

Međunarodni poslovni susreti predstavljaju jedinstvenu priliku da se kompanije, zanatlije, organizacije i zainteresovani pojedinci povežu i razmene iskustva sa potencijalnim poslovnim partnerima iz Slovenije i inostranstva.

Program je koncipiran tako da kompanije, na osnovu unapred odabranih sastanaka, učestvuju na 25-minutnim individualnim sastancima sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Učešće na poslovnim susretima i stručnim predavanjima je besplatno.

Rok za prijavu:

  • 15. april, za online sastanke
  • 17. april, za sastanke uživo

Registracija, kao i više informacija u vezi događaja, dostupni su na internet stranici:

https://www.b2match.com/e/meet4business-megra-2024

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…