Sajam i konferencija ELECTRONICA 2024

Najveći svetski sajam elektronike ELECTRONICA 2024 održaće se 12. do 15. novembra u Minhenu, Nemačka. Prijave za nastup, u okviru nacionalnog štanda Srbije, otvorene su 27. februara

RAS I Privredna komora Srbije zajednički organizuju nastup domaćih kompanija na najvećem sajmu tehnologija, proizvoda i rešenja i sektoru elektronike. Sajam Electronica održava se svake druge godine, i iznova okuplja vodeće kompanije iz oblasti elektronike i tehnologije, inženjere, dizajnere, proizvođače i stručnjake iz celog sveta.

Na sajmu Electronica, posetioci imaju priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim inovacijama kroz različite sektore, uključujući elektroniku, energetiku, medicinsku elektroniku, transportnu tehnologiju i još mnogo toga. Minhenski sajam Electronica predstavlja platformu koja pruža mogućnost kompanijama da predstave svoje najnovije proizvode i tehnološka rešenja, dok istovremeno posetiocima omogućava da steknu uvid u buduće trendove, kao i razmenu iskustva sa stručnjacima iz industrije.

Osim izložbenog prostora, sajam Electronica nudi bogat program predavanja, panela i radionica koje pokrivaju širok spektar tema, od tehnoloških inovacija do poslovnih strategija. Posetioci imaju priliku i da se upoznaju i sa najnovijim istraživanjima i razvojem, kao i da učestvuju u diskusijama sa liderima industrije.

Na manifestaciji održanoj 2022. godine predstavilo se 2.140 izlagača, a sajam je posetilo preko 70.000 profesionalnih posetilaca iz 100 zemalja.

Tekst Javnog poziva, kao i prateća dokumentacija dostupni su na stranici RAS.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…