Расписани јавни позиви за приватизацију три предузећа

Министарство привреде расписало је јавне позиве за прикупљање понуда за учешће у поступку приватизације три предузећа - Издавачко предузеће Рад ад Београд, Технохемијa ад за трговину Сремска Митровица и Недељне новине акционарско друштво  за новинску и издавачку делатност Бачка Паланка.

Право на учешће у поступку имају домаћа и страна, физичка и правна лица, као и конзорцијум правних и/или физичких лица.

Почетна цена на јавном надметању за Технохемију износи 511.612,85 евра, за ИП Рад је 3.811.962,85 евра, а за Недељне новине је 14.057,40 евра.

За учешће у поступку јавног прикупљања понуда са јавним надметањем ради продаје капитала Технохемије и Недељних новина заинтересовани могу поднети пријаве најкасније до 24. августа до 15  часова, односно 12 часова, док је рок за пријаве за ИП Рад 25. август, до 12 часова.

Пријава се подноси у затвореној коверти, заједно са понудом, све у складу и на начин дефинисан Упутством за понуђаче, а само благовремене и потпуне пријаве ће бити разматране.

Продајну документацију, која ће бити доступна од 31. јула за сва три предузећа чине - уговор о чувању поверљивих података, приватизациона документација, упутство за понуђаче, образац пријаве за учествовање у Поступку и нацрт Уговора о продаји.

Све информације заинтересовани могу пронаћи на интернет страни https://privatizacija.privreda.gov.rs/vesti

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…