InterConnect - одлична платформа за проналажење пословних партнера

„InterConnect“, један од најзначајнијих и највећих пословних догађаја у региону, након веома успешне прошлогодишње конференције, окупиће и ове године у Београду и Србији, 17. и 18. априла, представнике водећих европских компанија заинтересованих да успоставе добављачке ланце на Западном Балкану, мала и средња предузећа из региона, као и међународне експерте и топ менаџере са циљем да договоре нове послове и сарадњу.  

Фокус је на секторима индустријских производа и машина, пластике, гуме и обраде метала, а овај скуп биће одлична прилика да компаније из Србије и региона, у директним B2B разговорима размотре могућности сарадње, извоза и укључивања у добављачке ланце 15 великих и средњих компанија из Немачке, Шведске, Словеније, БиХ, међу којима су „Hisense Gorenje Europe“, „Kiekert“, COMPLEO, BUFAB, DBW, VIRS, „iForm“ и друге. 

У односу на сличне догађаје у региону и Европи, квантитет, као и профил страних компанија које ће бити присутне на конференцији у априлу, „InterConnect“ предстаља врхунски ниво и самим тим изузетну прилику за привреднике из Србије и региона да се повежу и успотаве пословну сарадњу са компанијама из иностранства.

„InterConnect“ организују Привредна комора Србије и фирма „Convestenics“, уз подршку пројекта „Велика мала привреда“ који финансира USAID, а спроводи организација ACDI/VOCA.  

Догађај обухвата стручну конференцију и B2B састанке унапред заказане преко специјализоване, иновативне платформе за бизнис повезивање, као и обилазак потенцијалних добављача, компанија широм Србије, како би се будући купци директно упознали са ситуацијом на терену.

Учесници конференције биће у прилици да се, кроз излагања експерата, упознају са најновијим трендовима у добављачким ланцима, са могућностима  унапређења пословања са купцима, како да успоставе системе вредности продаје, побољшају стратегију извоза... Прошлогодишњи „InterConnect“ имао је веома запажене резултате - 110 представника српских и компанија са Западног Балкана састало се са представницима 17 средњих и великих компанија из Немачке, Швајцарске, Италије, Шведске и Пољске, а одржали су 250 B2B састанака. Купци су тада обишли 22 компаније у Србији за два дана, а већ су закључена и два уговора, иако читав процес траје у просеку 18 месеци.

Ове године очекује се више од 100 малих и средњих компанија из региона које су заинтересоване за прилику да се повежу са реномираним партнерима, укључе у међународне ланце добављача и примене најсавременије технике продаје.  

„InterConnect“ биће одржан у хотелу Хилтон, а све заинтересоване компаније могу да се пријаве на овај догађај путем ЛИНКА  до 12. априла 2024.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…