Print this page
Prezentacija Programa podrške

POZIV NA PREZENTACIJU

PROGRAMA PODRŠKE PRIVREDNIM DRUŠTVIMA ZA ULAZAK U LANCE DOBAVLJAČA MULTINACIONALNIH KOMPANIJA


Četvrtak, 01. februar 2024. godine, 12:00 – 13:00 časova
Rok za registraciju - 31. januar 2024. godine
Microsoft Teams platforma

 

Razvojna agencija Srbije poziva zainteresovana privredna društva registrovana u Republici Srbiji, a koja posluju sa multinacionalnim kompanijama, njihovim dobavljačima ili su u postupku uspostavljanja saradnje sa MNK, da se prijave na prezentaciju Programa podrške privrednim društvima za ulazak u lance dobavljača MNK.

Prezentacija Programa sprovodi se u cilju upoznavanja predstavnika kompanija sa mogućnostima koje ovaj program podrške nudi.  

RAS godinama unazad, kroz stručnu i finansijsku podršku, ulaže napore u cilju unapređenja poslovnih kapaciteta lokalnih dobavljača. Višegodišnje iskustvo u sprovođenju Programa podrške potvrđuje da povezivanje lokalnih kompanija sa MNK i uspostavljanje dugoročne saradnje utiče na stabilnost svih segmenata poslovanja, rast obima poslovanja, rast poslovnih prihoda, smanjenje troškova proizvodnje, dok uvođenje strateškog poslovanja u cilju prilagođavanja zahtevima klijenata, doprinosi poboljšanju poslovanja, inovacijama i modernizaciji.

Program RAS baziran je na najboljim iskustvima implementacije srodnih programskih aktivnosti u zemljama Zapadne i Centralne Evrope i kontinuirano se unapređuje uz podršku Svetske banke (Međunarodne finansijske korporacije – IFC).

Javni poziv otvoren je do 04. marta 2024. godine, a više informacija o Programu možete pronaći na stranici RAS.

 

Vreme i mesto održavanja:

Četvrtak, 01. februar 2024, 12:00-13:00 časova, Microsoft Teams platforma

 

Prijava:

Registracija za učešće na prezentaciji vrši se slanjem prijave na e-mailOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (nakon registracije dobićete mail sa potvrdom prijave i linkom za pristupanje online prezentaciji).

U okviru prezentacije odgovaraćemo i na unapred postavljena pitanja, koja možete poslati prilikom prijavljivanja.

 

Napomena:

Planirano je da se prezentacija Programa održi u više različitih termina do zatvaranja Javnog poziva. Zainteresovana privredna društva se o detaljima, terminima održavanja i načinu prijavljivanja mogu informisati putem LinkedIn profila Razvojne agencije Srbije.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…