Print this page

Rezultati aktivnosti koje je Regionalna agencija za razvoj i evopske integracije Beograd realizovala u okviru programa Vlade Republike Srbije „Godina preduzetništva“ predstavljeni su danas u okviru Jutarnjeg programa Radio-televizije Srbije.

Direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, Snežana Radinović, predstavila je rezultate rada i istakla da je u okviru „Godine preduzetništva“ realizovano 33 programa, koji su imali za cilj podizanje nivoa znanja i ključnih kompetencija početnika u poslovanju i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća, kao i razvoj poslovanja kroz dodelu subvencija i kredita.

O ulozi Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd u razvoju poslovne ideje i obezbeđivanju finansijskih sredstava govorila je Aleksandra Đurašić Todorović, jedan od početnika u poslovanju koja je dobila i finansijsku podršku od strane Razvojne agencije Srbije.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…