Rezultati aktivnosti koje je Regionalna agencija za razvoj i evopske integracije Beograd realizovala u okviru programa Vlade Republike Srbije „Godina preduzetništva“ predstavljeni su danas u okviru Jutarnjeg programa Radio-televizije Srbije.

Direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, Snežana Radinović, predstavila je rezultate rada i istakla da je u okviru „Godine preduzetništva“ realizovano 33 programa, koji su imali za cilj podizanje nivoa znanja i ključnih kompetencija početnika u poslovanju i postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća, kao i razvoj poslovanja kroz dodelu subvencija i kredita.

O ulozi Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd u razvoju poslovne ideje i obezbeđivanju finansijskih sredstava govorila je Aleksandra Đurašić Todorović, jedan od početnika u poslovanju koja je dobila i finansijsku podršku od strane Razvojne agencije Srbije.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…