Savet za zapošljavanje Grada Beograda, odnosno Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala za grad Beograd, Sekretarijat za privredu grada Beograda, Privredna komora Beograda i Dom omladine Beograda organizuju Beogradski sajam zapošljavanja i praksi u četvrtak, 14. maja, od 10 do 17 časova u Domu omladine Beograda, Makedonska 22. Svečano otvaranje sajma je u 11 časova.

 

Na manifestaciji će učestvovati 87 poslodavaca, domaće i strane kompanije i preduzetnici koji posluju u Beogradu i širom Srbije, a kojima je potrebno 1.717 radnika različitih zanimanja i kvalifikacija u oblasti informacionih tehnologija, ekonomije, medicine, mašinstva, građevinarstva, obrazovanja, trgovine i usluga.

Posao na sajmu mogu potražiti lekari različitih specijalnosti, farmaceuti, IT stručnjaci, programeri i operateri, inženjeri mašinstva, elektrotehnike i građevinarstva, tehnolozi, menadžeri, komercijalisti, pravnici, agenti osiguranja, medicinske sestre i tehničari, vaspitači, negovateljice, hranitelji, grafički radnici, konobari, kuvari, poslastičari, mesari, auto-limari, viljuškaristi, zavarivači, bravari, stolari, tapetari, prodavci, radnici fizičko-tehničkog obezbeđenja i drugi.

U okviru pratećih aktivnosti biće izvedene prezentacije: javnih poziva/konkursa NSZ za 2015. godinu (12–13 časova), programa BG PRAKSA 2015 (13–13.30 časova) i poslodavaca (13.30–16 časova).

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…