B2B SUSRETI TOKOM SEE AUTOMOTIVE CONFERENCE 2023

Poslovni susreti, u okviru konferencije “SEE Automotive – Connect&Supply 2023”, održaće se 31. maja 2023. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu

Razvojna agencija Srbije i Automobilski klaster Srbije pozivaju sve zainteresovane kompanije, potencijalne dobavljače da se prijave i učestvuju na poslovnim susretima. Poslovni b2b susreti održaće se u okviru devete po redu konferencije “SEE Automotive – Connect&Supply 2023”.

Dvodnevna konferencija "SEE Automotive - Connect&Supply 2023", koja se održava 30. i 31. maja,  okupiće preko 250 predstavnika iz čak 150 kompanija automobilskog sektora iz Jugoistočne Evrope i više od 20 eminentnih govornika.

Cilj konferencije je da poveže OEM proizvođače, TIER1&2 kompanije i relevantne institucije kako bi dalje podstakli razvoj automobilske industrije u regionu jugoistočne Evrope.

Teme ovogodišnje konferencije su:

  • Perspektive automobilske industrije na regionalnom I globalnom nivou- lanci snadbevanja, novi izvori finansiranja itd.,
  • E-Mobility- baterije, AutoTech itd,
  • Kako postati dobavljač regionalnih I globalnih TIER1 kompanija,
  • Zelene mobility strategije.

Drugog dana konferencije, u okviru Evropske mreže preduzetništva, Razvojna agencija Srbije organizuje b2b poslovne susrete. Učešće na b2b susretima je besplatno, ali je potrebno registrovati se putem linka:

https://see-automotive-connect-supply-2023.b2match.io/

Prethodno održane SEE Automotive konferencije značajno su doprinele poslovnom razvoju SEE automobilskih kompanija i pokazale da postoji potreba da b2b susreti postanu tradicionalni način povezivanja i razmene iskustava.

Organizator konferencije je AC Serbia (Automotive Cluster Serbia) u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije. AS Serbia je mreža srpskih kompanija i organizacija koje se bave proizvodnjom delova i komponenti za automobile, odnosno pružanjem usluga u automobilskom sektoru. Misija AC Serbia povezuje poslovanje i umrežavanje naučnih, razvojnih i javnih institucija u pokretanju zajedničkih razvojnih projekata, jačanju konkurentnosti svojih članica, postizanju profitabilnog pozicioniranja u lancu vrednosti dobavljača međunarodnih proizvođača automobila i indirektno utiče na poboljšanje ekonomske situacije u okviru celog sektora dobavljača automobila.

Više informacija o samoj konferencij, kao i o načinu prijave za učešće možete pronaći na sajtu:

https://www.seeautomotive.com/

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…