Objavljen prvi bilten ISTER projekta

Upoznajte se sa međunarodnim projektom ISTER koji obnavljanjem antičke mreže rimskih puteva i naselja povezuje ceo Dunavski region.

Dvadeset sedam partnera iz osam evropskih država se udružilo u stvaranje nove tematske kulturne rute bazirane na rimskom kulturnom nasleđu i oživljavanju antičkih dobara i tradicije. Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije (RAREI) Beograd je jedna od njih i u svojstvu partnera sprovodi ISTER projekat u Srbiji kroz Intereg Dunavski transnacionalni program (DTP).  

 

Prelistajte prvi bilten ISTER projekta i upoznajte se sa prvim projektnim aktivnostima i rezultatima, saznajte više o ISTER partnerima koji svojim iskustvom i znanjem doprinose negovanju kulture i istorije rimskog nasleđa u svojoj zemlji i šire. Zavirite u svet, život i običaje koji su se negovali u rimsko doba kroz interesantne priče o naseljima iz antičkog perioda koji i danas stoje i svedoče o prošlim vremenima.

 

Projektni bilten je dostupan na engleskom jeziku.

 

Ukoliko želite da primate ISTER bilten putem mejla, prijavite se ovde.

 

 

 

 

 

 

 

Pratite ISTER na društvenim mrežama:

Facebook     l    Twitter    l    LinkedIn

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA)

 

http://www.interreg-danube.eu/ister

More in this category: Drugi bilten ISTER projekta »

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…