Print this page
MEĐUNARODNA INNOSCHOOL KONFERENCIJA

Centar za resurse i i pomoć u obrazovanju okruga Bihor, InnoSchool projektni partner iz Rumunije, uz podršku ostalih projektnih partnera u sredu 16. juna, sa početkom od 12:30 časova, organizuje promotivnu InnoSchool Transnacionalnu konferenciju koja se održava onlajn.

Tokom konferencije biće predstavljeni InnoSchool program učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS) i jedan od njegovih ključnih elemenata – ozbiljna igrica, kao i rezultati pilotiranja ovog programa u odabranim srednjim školama u svih devet partnerskih država-učesnica u projektu tokom školske 2020/2021. godine.

Deo događaja je i panel diskusija na temu „InnoSchool – budućnost socijalnog preduzetništva“, tokom koje će svoja iskustva o pilotiranju ILS programa u Srbiji podeliti i nastavnica Aleksandra Stevanović iz Pete ekonomske škole „Rakovica“ iz Beograda.

Radni jezik konferencije je engleski.

Pozivamo sve srednje škole, nastavnike i učenike, kao i zainteresovane institucije, organizacije i pojedince da se prijave za konferenciju i isprate je uživo putem ovog linka.

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…