ONLAJN DOGAĐAJ "INNOSCHOOL DANI" – REZULTATI PILOTIRANJA INNOSCHOOL PROGRAMA ZA UČENjE O SOCIJALNOM PREDUZETNIŠTVU (ILS-a) U SREDNJIM ŠKOLAMA

Projekat „InnoSchool” i Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd (RAREI Beograd) u četvrtak, 25. marta 2021. godine sa početkom u 14:00 časova organizuju onlajn događaj „InnoSchool dani“.

Cilj događaja je predstavljanje rezultata nedavno završene pilot-faze InnoSchool Programa učenja o socijalnom preduzetništvu (ILS-a) u beogradskim srednjim školama i proglašenje pobedničkih učeničkih timova InnoSchool međuškolskog takmičenja koje je završni korak pilotiranja ovog Programa.

Pozivamo srednje škole i sve zainteresovane institucije, organizacije, kompanije i pojedince da događaj isprate uživo na RAREI Beograd YouTube kanalu:

 https://www.youtube.com/watch?v=qEkA6Dn-oVw

 

Pratite InnoSchool na društvenim mrežama za više informacija o tekućim projektnim dešavanjima:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

Project co-funded by the European Union funds (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…