Upoznajte InnoSchool pilot škole: Farmaceutsko fizioterapeutska škola Beograd

Farmaceutsko fizioterapeutska škola je osnovana odlukom Vlade Republike Srbije 2003. godine.

Ovo je moderna, evropska škola sa četiri obrazovna profila u okviru područja rada zdravstva i socijalne zaštite: farmaceutski tehničar, fizioterapeutski tehničar, kozmetički tehničar i maser. Inovativni nastavni program učenike priprema za neposredan rad i praktičnu primenu znanja i veština, kao i dalje permanentno obrazovanje i život u savremenom društvu. Kabineti za praktičnu nastavu opremljeni su najsavremenijom opremom, što učenicima omogućava praktičnu primenu i uvežbavanje teorijskih znanja. Posebno je zanimljivo da se časovi u školi završavaju muzikom umesto zvona, što stvara posebnu pedagošku klimu i zadovoljstvo kod učenika.

 

U Farmaceutsko fizioterapeutskoj školi je dugi niz godina aktivno podsticanje preduzetništva, socijalnog preduzetništva i, uopšte, preduzetničke kulture među učenicima, o čemu svedoči postojanje tri uspešne učeničke kompanije, brojna učešća u projektima koji se bave ovim i povezanim temama, ali i raznim takmičenjima na kojima su kompanije postizale uspešne rezultate. Jedna je od prvih škola koja se zainteresovala za učešće u pilotiranju ILS-a - inovativnog programa učenja o socijalnom preduzetništvu projekta InnoSchool. Pilotiranje programa sprovodi se uz vođstvo i koordinaciju nastavnica Biljane Vasić i Ane Jakovljević.

 

Za detaljne informacije o školi posetite zvaničnu prezentaciju škole na sledećem linku: http://www.farmafizio.edu.rs/index.php

 

Pratite nas i upoznajte ostale ILS pilot škole:

Facebook     l   Instagram    l    Twitter     l     YouTube

 

Projekat se finansira iz sredstava Evropske unije (ERDF, IPA, ENI)

www.interreg-danube.eu/innoschool

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…