Print this page
Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice

Još jedan "Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice" koji će se održati u prostorijama Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, Topličin venac 11, 4. sprat, 02.10.2023. godine, od 10 do 14 časova. 

Cilj ovog događaja je podržati i osnažiti žene koje već imaju svoje kompanije ili one koje tek razmišljaju o započinjanju svoje firme. Na ovom događaju želimo vam dati ključne informacije o poslovanju:

 

1. Započinjanje poslovanja - pružićemo vam korisne informacije o koracima koje bi trebalo preduzeti kako biste uspešno pokrenuli sopstveni posao. Bilo da razmišljate o preduzetništvu ili već imate ideju, ovaj deo će vam pomoći da razumete osnove. 

2. Finansijska podrška - razgovaraćemo o različitim opcijama finansijske podrške dostupnim ženama preduzetnicama, uključujući kredite i bespovratna sredstva. Razjasnićemo kako da pristupite sredstvima koja će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve. 

3. Nefinansijska podrška - mentoring, obuke, savetodavne usluge i umrežavanje igra ključnu ulogu u razvoju poslovanja. 

Bez obzira da li ste već u poslu ili tek razmišljate o njemu, pozivamo sve žene da nam se pridruže na ovom događaju kako bismo zajedno gradili uspešne preduzetničke priče i doprineli razvoju preduzetništva među ženama. 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…