Print this page
Dan otvorenih vrata za žene preduzetnice u avgustu 2023. godine

07. avgusta 2023. RAREI Beograd organizuje Dan otvorenih vrata posvećen podršci potencijalnim i postojećim ženama preduzetnicama.

Svakog prvog ponedeljka u mesecu pružamo priliku ambicioznim ženama da se upoznaju sa našom agencijom, uslugama koje pružamo i dostupnim izvorima finansiranja za njihovo preduzetničko putovanje.

 

Glavni cilj ovog događaja je da pružimo adekvatnu podršku svim ženama koje žele da započnu svoje preduzetničke poduhvate ili unaprede postojeće poslovanje. Svestrani i izazovni preduzetnički svet zahteva podršku i znanje kako bi ste ostvarile svoje ciljeve.

 

Savetnik za žensko preduzetništvo je Miloš Milovanović, zakažite sastanak na email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili kontakt telefon 063 527 736 i 011 21 86 730.

 

Dani otvorenih vrata organizuju se u prostorijama Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd, Topličin venac 11, 4. sprat, od 10 do 15 časova.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…