Министарство привреде додељује бесповратна средства микро, малим и средњим предузећима, предузетницима и задругама за набавку производне опреме/грађевинске механизације/машина и опреме за унапређење енергетске ефикасности и еколошких аспеката производње са циљем олакшавања финансирања набавке опреме и јачања њихове конкурентности.

Програм спроводи Министарство у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и одабраним пословним банкама и лизинг компанијама.

Бесповратна средства ће се одобравати заједно са кредитом одобреним од стране партнерске/их банке/а, или уговором о финансијском лизингу одобреним од стране партнерске/их лизинг компаније/а изабране на основу овог позива.

Овим путем Министарство привреде позива све заинтересоване банке и лизинг компаније да се пријаве за учешће у реализацији Програма.

Општи циљ Програма јесте подршка инвестицијама и подстицај бржем привредном развоју.
 

Више информација о овом Програму можете добити на следећим линковима:

http://www.ras.gov.rs/javni-poziv-za-ucesce-poslovnih-banaka-i-lizing-kompanija-u-realizaciji-programa-podrske-malim-i-srednjim-preduzecima-za-nabavku-opreme-u-2020-godini

https://privreda.gov.rs/javni-pozivi-za-mspp-2020/

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…