Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на једном од најзначајнијих међународних сајмова прехрамбене индустрије „СИАЛ“ који се одржава у Паризу, Француска, у периоду од 18. до 22. октобра 2020. године.

„SIAL“ (www.sialparis.com ) је водећи међународни сајам из области прехрамбене индустрије на тржишту Француске и Европске Уније који се одржава сваке друге године. У 2018. години на сајму је учествовало више од 7.200 излагача из 119 земаља. Сајам је посетило преко 300.000 стручних посетилаца од чега 73% међународних посетиоца.

На сајму „СИАЛ 2020“ Србија ће се представити са два штанда и то у две хале: у хали са националним штандовима и у хали где се представљају замрзнути производи.

Развојна агенција Србије сноси трошкове закупа простора и изградње штанда док излагачи сносе трошкове партиципације која износи 1.000 евра (у динарској противвредности по средњем курсу НБС на дан регистрације менице у Регистру меница од стране излагача).

Излагачи самостално организују и сносе трошкове пута, смештаја и транспорта експоната.

 

Више информација о овом јавном позиву, као и сву пратећу документацију можете преузети на следећем линку:

http://ras.gov.rs/rs/javni-poziv-za-ucheshe-na-medjunarodnom-sajmu-sial-u-parizu

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…