Пословни сусрети у оквиру сајма грађевинарства MEGRA 2024

Развојна агенција Србије позива све заинтересоване да се пријаве и учествују на међународним пословним сусретима MEET4BUSINESS – MEGRA 2024, водећем словеначком b2b догађају за грађевинаре, инжењере, архитекте и стручњаке из области енергетике.

Пословни сусрети у оквиру 33. Сајма грађевинарства у Горњој Радгони, Словенија, заказани су за 18. април 2024. године, уживо на сајму у Горњој Радгони и 19. април 2024. године, online.

Организатор догађаја је Регионална развојна агенција Подравје – Марибор и Помурски сајам, а уз пордшку Европске мреже предузетништва.

Међународни пословни сусрети представљају јединствену прилику да се компаније, занатлије, организације и заинтересовани појединци повежу и размене искуства са потенцијалним пословним партнерима из Словеније и иностранства.

Програм је конципиран тако да компаније, на основу унапред одабраних састанака, учествују на 25-минутним индивидуалним састанцима са потенцијалним пословним партнерима.

Учешће на пословним сусретима и стручним предавањима је бесплатно.

Рок за пријаву:

  • 15. април, за online састанке
  • 17. април, за састанке уживо

Регистрација, као и више информација у вези догађаја, доступни су на интернет страници:

https://www.b2match.com/e/meet4business-megra-2024

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…