Print this page
SEEmeet Slovenia 2023

B2B сусрети у оквиру SEEmeet 2023 одржаће се 25. i 26. октобра 2023. године у Марибору, Словенијa

SEEmeet Slovenia 2023 је  међународни форум који нуди јединствену прилику за проналажење нових пословних партнерстава за мала и средња предузећа из различитих пословних сектора. Kомпанијама нуди могућност да прошире своје пословање на домаћим и међународним тржиштима и стекну нове контакте кроз индивидуалне, унапред договорене састанке, као и могућност неформалног умрежавање током форума.

Централна тема овогодишњег догађаја је GREEN&DIGITAL, која покрива све индустрије, те су компаније из свих сектора добродошле на догађај.

У оквиру манифестације компаније ће моћи да прошире своје пословање на домаћем и иностраном међународном тржишту уз до 22 унапред планирана индивидуална састанка, који нуде брзо и ефикасно препознавање интересовања за даљу пословну сарадњу.

 

Програм међународног форума SEEmeet Slovenia 2023

Током дводневног догађаја учеснике очекују:

  • до 22 унапред договорена b2b састанка,
  • тематска предавања,
  • округли столови,
  • презентације SEEmeet Business Gladiator

Пријаве и додатне информације

Позивамо све заинтересоване компаније да своје учешће потврде попуњавањем  електронске пријаве https://seemeet-2023.b2match.io/signup

Котизација за SEEmeet омогућава компанијама приступ свим активностима и предностима које догађај доноси.

  • Early Bird цена  (до 31. јула 2023.): 199 ЕУР + ПДВ
  • Редовна цена  (од 1. августа до краја пријава): 259 ЕУР + ПДВ

Пријаве су отворене до уторка, 31. октобра.

 

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…