За подршку развоја предузетништва у 2021. години град Београд определио 20.000.000 динара

Градска управа Града Београдa - Секретаријат за привреду расписао је Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја предузетништва у Београду за 2021. годину.

Укупна висинa oпредељених бесповратних финансијских средстава за подршку развоја предузетништва за 2021. годину износи 20.000.000,00 динара. 

Циљеви доделе су запошљавање незапослених лица, афирмација и подршка женског предузетништва и родне равноправности, унапређење пословног процеса кроз увођење нових производних, пословних или побољшање постојећих пословних линија, покретање нових предузетничких активности, отварање могућности за модернизацију и проширење производних и услужно оријентисаних делатности, као и очување постојећих и стварање услова за отварање нових радних места, јачање конкурентности привредних субјеката, стимулисање стварања нове додатне материјалне вредности намењене тржишту и повећање укупног привредног раста и развоја предузетништва на територији града Београда.

Текст јавног конкурса и пријаву можете погледати/преузети овде:

 

 

 

 

 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…